Accesorii de gaming Lenovo Seria Y

Sistemele de gaming Lenovo Legion Seria Y sunt doar începutul. Îți punem la dispoziție un întreg arsenal de accesorii conceput pentru a-ți completa sistemul preferat și, în același timp, să îți crească confortul, viteza și precizia. Știi bine că trebuie să ai cele mai bune arme înainte de a porni la luptă. Echipează-te și intră în joc.

Y Gaming Armored Backpack
Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard
Lenovo Y Gaming Stereo Headset

MOUSE LENOVO LEGION M200 RGB

Mouse-ul de gaming Lenovo Legion M200 RGB este construit pentru a putea fi utilizat cu ușurință, are un preț accesibil, dar nu face compromisuri în ceea ce privește funcționalitate și performanța. Cu un design cu 5 butoane și retroiluminare în 7 culori, M200 RGB este ușor de utilizat și personalizat fără niciun software complicat adițional.

RUCSAC DE GAMING ARMORED

Rucsacul Armored este ușor, confortabil și are trei compartimente separate pentru un laptop de până la 17”, periferice de gaming și obiecte personale – toate păstrate în siguranță în spatele carapacei sale rigide. Protejează-ți investiția și ia echipamentele Seria Y cu tine, oriunde.

2
1
3

TASTATURĂ MECANICĂ

Tastatura mecanică dinamică asigură o reacție rapidă și precisă, datorită funcției anti-ghosting, tastelor mecanice și a celor până la 18 macrocomenzi cu înregistrare în timp real, pentru a răspunde necesităților oricărei misiuni. Suportul de mâini detașabil permite personalizarea nivelului de confort, iar iluminarea roșie reglabilă adaugă o strălucire elegantă mediului tău de gaming.

TASTATURĂ MECANICĂ LENOVO™ LEGION K200

Tastatura mecanică Lenovo Legion K200, cu retroiluminare și funcție anti-ghosting, este perfectă pentru oricine vrea o tastatură cu trei zone la un preț accesibil. Pur și simplu conectează-o și începe să te joci!

Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard

CĂȘTI DE GAMING

Căștile stereo Y Gaming au sunete înalte cristaline și sunete joase asurzitoare, datorită magneților cu neodim de 50 mm, iar microfonul retractabil dotat cu atenuare a zgomotului și căștile pivotante ușoare îți oferă confort extrem. Sau poți să te cufunzi cu totul în joc cu căștile de gaming Surround Sound Headset din Seria Y, care oferă sunet surround 7.1 pentru un mediu sonor pe 360°, cupe de ureche capitonate, pivotante și detașabile și un microfon cu atenuare a zgomotului pentru confort.

STAY CONNECTED
SELECTAȚI ȚARA/REGIUNEA