Ridicați stacheta cu dispozitivele Windows 10 Pro moderne.

Cum vă înregistrați

Iată care sunt pasii pentru a participa la campania „Review to Win”:

Pasul 1: Trebuie sa postati o recenzie despre unul din produsele marca Lenovo, pe una dintre platformele elibigile (vezi lista de platforme eligibile). Data de postare a recenziei trebuie sa se afle in perioada campaniei. Recenzia trebuie formata din cel putin 3 fraze despre produsul Lenovo, in limba Romana, sa fie publicata si valida pe site-ul pe care a fost postata.

Pasul 2: Trebuie sa faceti o captura de ecran, cu urmatoarele elemente vizibile: textul recenziei, URL-ul, data capturii.

Pasul 3: Trebuie sa accesati rubrica “Trimite Recenzia ta

Pasul 4: Trebuie sa completati formularul cu urmatoarele informatii : Nume, Prenume, adresa de Email, Telefon, alegeti platforma unde ati publicat recenzia, website-ul / adresa URL unde a fost postata recenzia.

Pasul 5: Incarcati captura de ecran (click pe Browse / Rasfoieste), bifati faptul ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, si apoi dati click pe butonul „Ma inscriu la concurs„.

Datele vor fi verificate de catre un operator, iar daca toate informatiile sunt corespunzatoare, premiul se va acorda conform procedurii si conditiilor din pagina de Termeni si Conditii, in limita numarului maxim de premii (Art. 6), prin metoda primul venit – primul servit.