DESKTOPURI DE GAMING LEGION

Vrei să îți înfrunți adversarii în condiții ideale? Desktopurile de gaming Legion îți oferă posibilități multiple de personalizare, putere sau configurare pentru a coresponde dorințelor tale. Acestea sunt concepute pentru a-ți susține victoria încă de la prima pornire. În plus, îți permit să îți împingi și mai mult limitele întrucât îți permit să faci cu ușurință upgrade oricând vrei. Pregătește-te să domini arena de joc.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU LENOVO LEGION Y720 CUBE

Da, este un desktop, dar nu este nevoie să rămână în același loc întrucât este proiectat pentru portabilitate. Cele mai noi procesoare, placa grafică până la NVIDIA GTX 1080 Founder’s Edition, memoria DDR4 de până la 32 GB și sistemul de stocare SSD SATA îți vor oferi viteza și puterea de a te juca la intensitatea dorită indiferent dacă vrei să te joci și în același timp să asculți selecția de muzică preferată, să redai în streaming cele mai recente jocuri sau să descarci filme.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI EXPERIENȚA CHIAR ȘI ÎN REALITATEA VIRTUALĂ

Desktopurile de gaming Legion sunt certificate VR-ready și îți oferă o experiență de gaming de cea mai înaltă calitate. De la setarea priorităților în rețea la controlul luminilor, Lenovo Nerve Center este baza ta de comandă care îți permite să îți pui desktopul la treabă, pentru o experiență de gaming personalizată. Mai mult, poți încorpora în desktopul Legion Y920 un sistem opțional de răcire cu lichid care îi va îmbunătăți capacitatea de overclocking și performanța generală.

Putere brută

Procesoarele Intel Core i7 de generația a șaptea și plăcile grafice nVidia GeForce GTX foarte performante sunt printre componentele care asigură suportul hardware necesar pentru o sesiune de joc la viteze optime, fără teama de întreruperi nedorite. În plus, am încorporat în desktopul Legion Y920 module de memorie Corsair DDR4 pregătite pentru overclocking.

Nvidia and Intel inside

up to Intel® Core™ i7 processor

Designuri extreme

De la mânere încorporate la panouri laterale transparente și efecte de lumini RGB personalizabile, desktopurile tower Legion au un design contemporan. Sunt create pentru a avansa în același timp cu stilul tău de joc, datorită designului care îți permite să faci upgrade fără a utiliza unelte.

STAY CONNECTED
SELECTAȚI ȚARA/REGIUNEA