Fă cunoștință cu Lenovo Legion

De-a lungul timpului, cu scopul de a oferi cele mai captivante experiențe de gaming pe PC, Lenovo a construit o comunitate de gameri pe care o ascultă cu atenție pentru a înțelege mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. La începutul anului 2017, am lansat un sub-brand dedicat de gaming - Lenovo Legion -, pentru a oferi utilizatorilor produsele, comunitatea și experiențele captivante care le stimulează pasiunea pentru jocurile pe calculator.

Intră în comunitatea Legion Află mai multe despre desktopuri Află mai multe despre laptopuri

Lenovo Gaming

La fel cum legiunile romane aveau un scop comun care le unea într-o forță recunoscută, Lenovo Legion își propune să reprezinte comunitatea noastră de gaming în continuă creștere și pasiunea noastră pentru pentru cele mai captivante experiențe de joc. Fie că ești deja un veteran în gaming sau nou în lumea jocurilor pe calculator, trăiește experiența oricărei arene de luptă așa cum și-au imaginat-o creatorii acesteia datorită vitezei și forței pe care ți le oferă familia de dispozitive Legion.

Noutăți Abonează-te

Alătură-te comunității de gaming

Ne plac lucrurile simple – dorim să facem gaming-ul mai bun pentru gameri și să primim feedback-ul tău despre cum putem realiza acest lucru. De la noi produse la evenimente și competiții, vei vedea de ce noi suntem o companie de gaming diferită atunci când vei porni alături de noi în această aventură.

STAY CONNECTED
SELECTAȚI ȚARA/REGIUNEA