LAPTOPURI DE GAMING LEGION

Nu permite locului sau performanțelor să îți îngrădească experiența de gaming. Laptopurile de gaming Seria Y de la Lenovo sunt portabile și puternice. Iar noi oferim câte ceva pentru fiecare. De la modelul de buget redus, Legion Y720, de 14”, pentru gamerul ocazional. Până la modelul de înaltă performanță, Legion Y920, de 17”, pentru gamerul pasionat. Și toate opțiunile intermediare. Aceste laptopuri nu cedează. Pentru că nici tu nu cedezi.

Nvidia and Intel inside

up to Intel® Core™ i7 processor

Putere din interior spre exterior

Abilitățile tale merită o platformă solidă și aceasta începe cu cele mai noi tehnologii oferite de laptopul tău. Cele mai noi procesoare Intel® Core® i7 și placa grafică dedicată NVIDIA® GeForce® GTX 10-Series îți vor fi alături pentru a-ți oferi puterea și rapiditatea necesare să evoluezi în joc exact așa cum îți dorești. Lenovo Legion Y920 oferă chiar și un procesor capabil de overclocking și tasta OneKey Turbo, pentru un supliment de putere.

Lenovo Legion Y520 15inch

TASTATURĂ ILUMINATĂ

Joacă-te oricând dorești, indiferent de câtă lumină ai la dispoziție. Tastaturile noastre îți asigură această lumină pentru a vedea fiecare tastă esențială pentru strategia ta. Bucură-te de lumina RGB, dar nu te limita la atât – alege tastatura mecanică a modelului Legion Y920, cu iluminare color programabilă și touchpad iluminat. Deoarece inovația nu doarme niciodată, la fel ca și gamerii.

Grafică și sunet captivante

Cufundă-te în uimitoarele ecrane Lenovo, cu rezoluții de la FHD la 4K și tehnologii precum IPS și antireflex. Acestea s-ar putea să arate mai bine ca realitatea. Și pentru că vrei să auzi orice mișcare făcute de competitor, te poți baza pe boxele stereo certificate JBL Dolby , cu subwoofer. Încântă-ți simțurile. Chiar păcălește-le. Amintește-ți doar că experiența nu e chiar atât de reală pe cât pare.

STAY CONNECTED
SELECTAȚI ȚARA/REGIUNEA