MONITOARE

Monitorul Lenovo Legion Y25f-10 completează gama de produse create special pentru gameri și oferă imagini clare, detalii uimitoare și texturi cât mai fidele lumii virtuale din joc.

Lenovo Y Gaming Monitor

Monitor HDR pentru gameri

Performanță AMD FreeSync™

Certificat Eye Comfort

Cele mai noi caracteristici HDR, inclusiv până la 400 de nits luminozitate, ecranul aproape fără margini aproape că dă viață imaginilor din jocuri – ceea ce înseamnă că iarba este mai verde, iar albastrul cerului mai clar. Fiecare cadru contează într-o sesiune competitivă de gaming, iar monitorul Lenovo Legion Y25f-10 are o rată de răspuns incredibil de rapidă, de 1ms, astfel încât jucătorii să se bucure de orice schimb de focuri intens cu un lag nesemnificativ-spre-inexistent. Mai mult, acest monitor are certificare Eye Comfort, ceea ce reduce oboseala ochilor și durerile de gât sau umeri. Din punct de vedere design, monitorul Lenovo Legion Y25f-10 se ajustează pe înălțime și pe diverse unghiuri, oferind în același timp un port confortabil pentru căști.

LENOVO LEGION Y25f-10

Trăiește experiența de joc mai realist ca oricând cu monitorul Legion Y25f-10, care va potența și mai mult imaginile vibrante care vor părea că aproape ies din ecran.

2
1
3
3
3
3
3
STAY CONNECTED
SELECTAȚI ȚARA/REGIUNEA